"Зона М" ЕООД
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Имоти на фокус

Ново строителство

Свободни апартаменти, ново строителство, продажба, София, кв. Манастирски ливади

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
5 обяви

Продава

от € 39 600

Наеми

7 бр. офиси на един етаж, под наем, София, Център

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
0 обяви

Наем

€ Отдадени

Продажби

Къща, продажба, гр. гр. Костинброд

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
6 обяви

Цена

€ 240 000

€ 1387 кв.м.

Студио, апартамент, продажба, София, ж.к Малинова долина

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
2 обява

Цена

€ 48 200

1-стаен, апартамент, продажба, София, кв. Овча Купел

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
0 обява

Цена

€ -

Вижте още >

2-стаен, апартамент, продажба, София, жк. Малинова долина

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
1 обяви

Цена

€ 76 300

3-стаен апартамент, продажба, Бургас, общ. Несебър

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
5 обяви

Цена

€ 74 800

4-стаен апартамент, продажба, София, Център

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
2 обяви

Цена

€ 289 000

Цяла сграда, продажба, гр. Перник

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
1 обява

Цена с ДДС

€ 798 000

€ 690 кв.м.

парцел, продажба, 2757 кв.м., гр. Варна, Аспарухово

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
1 обява

Цена

€ 96 495