"Зона М" ЕООД

Адрес

София, кв. Витоша

Свободни апартаменти с квадратури

от 90 до 230 кв.м

Цена

€ 1540/ кв.м.

Algara luxor
Тристайни и четиристайни апартаменти в "Алгара Луксор"
  • Свободни апартаменти на етажи: от 3 до 6 ет.
  • Квадратури: от 90 до 230 кв.м.
  • Екстри: Охрана / Гараж
  • Отопление: Климатик / Друго
Още пояснения
  • Агенция за недвижими имоти “Зона-М“,
  • Ви представя една уникална сграда, в един от най-предпочитаните райони на гр. София.
  • Сградата „ Алгара Луксор“ е изпълнена от фирма “Геострукт ООД“ и предлага оптимално разпределени двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с квадратура между 79,80 m2 – 334,97 m2.
  • Апартаментната сграда е разположена в динамично развиващия се район на границата между кварталите "Витоша" и "Студентски град", като осигурява на живущите неповторима гледка към Витоша и същевременно удобен достъп до Околовръстен път, учебни и развлекателни заведения, хипермаркети и търговски центрове.

➡ Висококачествените и енергоспестяващи материали използвани в сградата осигуряват, както комфорт, така и максимално намаляване на месечните разходи.
➡ Стените са изградени с керамични блокове на марка „Wienerberger“. Поставената каменна вата с черен воал на фирма „ROCKWOOL“, предлага несравнимо представяне по отношение на пожарна безопасност.
➡ Използваните профили за гипсокартон „RIGIPPROFIL“, свеждат до минимум деформацията на преградните стени при механични въздействия и намаляват риска от появата на пукнатини.
➡ По външния зид е поставен синтензиран фасаден камък от фирма “Laminam” с покритие от патентована технология „HYDROTEC”, което прави керамиката „биоактивна“, за да се осигури екологичност.
➡ За най-високо ниво на климатизация в сградата, изпълнителите са заложили на хибридни системи за отопление и охлаждане „IMMERGAS”, която съчетава високоефективни газови котли с термопомпен агрегат
➡ Алуминиевата дограма „ALUMIL” допълва облика на сградата със симетрия и естетика и осигурява допълнително термо и звукоизолация .

✅ Етапно строителство: пред акт 15.
✅  Директни продажби и връзка с инвеститора, без оскъпяване.
✅ Гъвкава схема на плащане, без риск за купувача.
✅ Подходяща както за живеене, така и с инвестиционна цел.

Цена

€ 1540/ кв.м.

Контакти
0879299959, Никол Николова
< Обратно в строителство